Pertti

Partiotoiminata aloittaville koululaisille --->

Onko perheessäsi ensi vuonna koulunsa aloittava ja partiotoiminnasta kiinnostunut lapsi? Täytä lapsesi tiedot jäsenilmoituslomakkeellemme osoitteessa:

niin varmistamme, että tilaa löytyy. Myös lapsen kaverit tervetulleita, jos saamme tarpeeksi uusia johtajia ryhmille.

Muihin ikäkausiin mahtuu lähes aina mukaan. Paikkoja voi kysellä suoraan ryhmänjohtajilta tai minulta

Johtajaksi tai apujohtajaksi voi ilmoittautua suoraan minulle

Hyvää kesää!

t. Pertti

Pinja

Hei! Onnistuisiko sudenpentujen kokouspäivän vaihtaminen? Perjantai on todella huono päivä ainakin meille kun Pinja on joka toinen vkl isällään

Pertti

MUISTUTUS: ERÄKAMUJEN KAUSIMAKSU – KEVÄT 2017

Kiitos, jos olet jo maksanut kausimaksusi ajallaan. Jos maksu on vielä suorittamatta, maksathan sen mahdollisimman pian. Alla tarkemmat ohjeet muistin tueksi.

Kausimaksun suuruus keväällä 2017 on 50 euroa. Jos perheessä on useampi maksava lapsi, niin maksu menee seuraavasti: 50 euroa (1. lapsi), 40 euroa (2. lapsi), 30 euroa (3. ja sitä seuraavat lapset).

Yli 18-vuotiaat sekä ryhmänjohtajana toimivat nuoremmat johtajat eivät maksa kausimaksua. Lippukunnan hallitus voi erillisestä anomuksesta myöntää vapautuksen kausimaksusta.
Uudet partiolaiset, jotka ovat liittyneet mukaan toimintaan lokakuun 2016 jälkeen maksavat lisäksi 25 euron liittymismaksun. Liittymismaksua vastaan saa lupauksenannossa Eräkamujen huivin sekä lupausmerkin.

Kausimaksu maksetaan Eräkamujen tilille FI85 1063 3000 2300 17. Maksaessasi laita viestikenttään lapsen nimi.

Jos sinulla on kysyttävää maksuista, ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan Pertti Lehtiseen (pertti(piste)lehtinen(miuku)live(piste)fi).

Maksettavat summat
KAUSIMAKSU + LIITTYMISMAKSU 50€ + 25€ (huomioi tarvittaessa sisaralennus)
PELKKÄ KAUSIMAKSU 50€ (huomioi tarvittaessa sisaralennus ja maksuvapautus ryhmänjohtajille)

Puruskaine

Järjestyksenvalvojaa, jolla siis kortti, etsin 27.5 klo 11-15 ja 1.6 klo 15-19 Kesäkirppikselle Kirjaston pihalle. Löytyisikö mitenkään kukaan? (Paniikki)
Yhteydenotot alle tai piamaritta(piste)puruskainen(miuku)gmail(piste)com

Puruskaine

Ensi kesän piirileirille, Säihkeelle, odotetaan melkein 3000 Uudenmaan Partiopiirin partiolaista. Eräkamujakin varmasti melkein 100 mukana, kun pienimmätkin pääsevät leirille mukaan!

Leirituotteet myydään tällä kertaa nettikaupassa, josta jokainen voi tilata ne kotiinsa: http://saihke.sanser.fi/epages/saihke.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016112101/Categories/Category1

Puruskaine

Jouluretken löytötavarat on Kolzulla mustassa jätesäkissä.