Tanja

Tiesitkö, partiota voi harrastaa vauvasta vaariin! Perhepartiossa partioharrastuksen voi aloittaa alle sudenpentuikäisenä yhdessä isän, äidin, mummon, vaarin tai vaikka kummien kanssa. Eräkamujen perhepartioryhmä Tintit toivottaa toiminnasta kiinnostuneet mukaan syksyn ekalle retkelle lauantaina 1.9.

Pertti

Vastaan tässä yleisesti syksyn kokoontumisaikoja koskeviin kyselyihin. Ryhmät jatkavat entisellä kokoontumisajallaan (päivä & kellonaika), ellei ryhmänjohtaja muuta tiedota. Tähän mennessä vahvistuneet ainakin seuraavat: kaikki sudenpenturyhmät, Leijonista seikkailijoihin siirtyvät pojat, Lentävät Liskot, Pinkit Yksisarviset ja todennäköisesti Perhoset.

Leevi

Toiveena olisi että pojat nukkuisi riittävästi kumminkin vaikka kivaa on. Leevillä heittää migreenikohtauksen päälle jos uni jää vähäiseksi. Valitettavasti ei ite sitä koskaan tajua ennakoida.

Emma

Hei kaikki! Kiitos, jos olet jo maksanut kausimaksun, ja muistathan maksaa, jos et vielä ole! :)
Tässä vielä tiedot ja ohjeet:
ERÄKAMUJEN KAUSIMAKSU – KEVÄT 2018
Kausimaksulla katetaan viikoittaisten kokoontumisien ja retkien kulut.
Kausimaksun suuruus keväällä 2018 on 50 euroa. Jos perheessä on useampi maksava lapsi, niin maksu menee seuraavasti: 50 euroa (1. lapsi), 40 euroa (2. lapsi), 30 euroa (3. ja sitä seuraavat lapset).
Yli 18-vuotiaat sekä ryhmänjohtajana toimivat nuoremmat johtajat eivät maksa kausimaksua. Lippukunnan hallitus voi erillisestä anomuksesta myöntää vapautuksen kausimaksusta.
Uudet partiolaiset, jotka ovat liittyneet mukaan toimintaan keväällä 2018 maksavat lisäksi 25 euron liittymismaksun. Liittymismaksua vastaan saa lupauksenannossa Eräkamujen huivin sekä lupausmerkin.
Kausimaksu maksetaan Eräkamujen tilille FI85 1063 3000 2300 17. Maksaessasi laita viestikenttään lapsen nimi.
Huomaathan, että kausimaksu on eri asia kuin Suomen Partiolaisten jäsenmaksu. Suomen Partiolaiset on lähettänyt kotiisi syksyllä jäsenmaksulaskun vuodelle 2018. Jäsenmaksu on edellytys partiotoimintaan osallistumiselle ja sisältää mm. lehden ja vakuutuksen.
Jos sinulla on kysyttävää maksuista, ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan Pertti Lehtiseen (pertti(piste)lehtinen(miuku)live(piste)fi). Samoin laita viestiä, jos lapsesi on lopettanut partion, ja kausimaksu on aiheeton.

KAUSIMAKSU + LIITTYMISMAKSU 50€ + 25€ (huomioi tarvittaessa sisaralennus)
Franck Tuulikki
Hautajoki Mea
Hautajoki Mila
Karonen Juho
Keränen Ella
Martikainen Suvi
Maskery Luka
Mattila Titus
Meriläinen Niko
Miettinen Lila
Ollila Eva-Maya
Paananen Ada
Rihaam Juwaisir

PELKKÄ KAUSIMAKSU 50€ (huomioi tarvittaessa sisaralennus ja maksuvapautus ryhmänjohtajille)
Aho Adele
Vuori Luka
Vuorinen Tea

Niko

Kausimaksun maksoimme, liittymismaksun jo viime kerralla, joten sitä ei varmaankaan uudelleen tarvitse maksaa...? - Laura

Emma

Just näin, riittää kun olette maksaneet liittymismaksun syksyllä!

Mervi

Rastihenkilöt: Tavataan klo 9 Keupirtillä. Varusteeksi säänmukainen varustus, oma juomapullo täytettynä, ruokailuvälineet ja halutessa pientä evästä. Jos on, niin mukaan voi ottaa myös kynän, vihkon sekä kirjoitusalusta (esim. mappi). Niille voi olla tarvetta. Partiohuivi kaulaan.

Pertti

Tulen rastille klo 9:30-9:45, kun olen ensin vienyt jäsenlistat kisakeskukseen ja varmistanut, että kaikki joukkueen pääsevät matkaan